Πολυτελείς σουίτες στη Μήλο, Πολλόνια - Τάνια Μήλος
Online Κράτηση
Αναζήτηση

Honeymoon Σουίτα

Η Σουίτα βρίσκεται στον επάνω όροφο και διαθέτει πανοραμική θέα, από ανατολή ηλίου σε ηλιοβασίλεμα. Η θέα από την μεγάλη γωνιακή απόλυτα ιδιωτική βεράντα ιδανική για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας για ανθρώπους με απαιτήσεις που αναζητούν το μάξιμουμ της πολυτέλειας.

Στον χώρο αυτόν θα βρείτε αναπαυτικές ξαπλώστρες, τραπέζι και καρέκλες, διαθέτει σκίαση και χάρη στην εναλλαγή των φυσικών χρωμάτων χαρίζει τοπία απίστευτα μοναδικά. Η Σουίτα έχει ένα και μικρό καθιστικό με επιπλέον μπαλκόνι ανατολικού προσανατολισμού το οποίο βλέπει την Κίμωλο την ανατολή και έχει απεριόριστη θέα στην θάλασσα.

Τα παντζούρια είναι ξύλινα και οικολογικά. Στο μπάνιο υπάρχει στεγνωτήρας μαλλιών χτιστή ντουζιέρα, ντους ψιλής βροχής, προϊόντα περιποίησης Κορρε, παντόφλες και μπουρνούζια.

 Ανακαλύψτε άλλα Δωμάτια

Δωμάτιο Deluxe

To Deluxe δωμάτιο βρίσκεται στον επάνω όροφο. Διαθέτει μεγάλη (25 τ.μ.) γωνιακή βεράντα με ξαπλώστρες καρέκλες και τραπέζι με πανοραμική θέα στην Θάλασσα και στο ηλιοβασίλεμα.

Superior Δίκλινα δωμάτια

Τα superior διπλά δωμάτια περιλαμβάνουν μεγάλο χτιστό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα, ιδιωτική βεράντα με αναπαυτικές ξαπλώστρες τραπέζι και καρέκλες.

Τρίκλινα δωμάτια

Τα Τρίκλινα δωμάτια περιλαμβάνουν μεγάλο διπλό χτιστό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα συν ένα μόνο χτιστό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα σε ενιαίο άνετο χώρο με ιδιωτική βεράντα.