Πολυτελή δωμάτια προς ενοικίαση στη Μήλο, Πολλόνια, Τάνια Μήλος
Online Κράτηση
Αναζήτηση

Δωμάτιο Deluxe

To Deluxe δωμάτιο βρίσκεται στον επάνω όροφο. Διαθέτει μεγάλη (25 τ.μ.) γωνιακή βεράντα με ξαπλώστρες καρέκλες και τραπέζι με πανοραμική θέα στην Θάλασσα και στο ηλιοβασίλεμα. Η βεράντα είναι ιδανική για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση απολαμβάνοντας τον καφέ η το ποτό σας… γιατί όχι και το πρωινό σας; (κατόπιν αιτήματος)

Το Deluxe διαθέτει ένα χτιστό διπλό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα για άνετο ύπνο και θέα στη θάλασσα από ένα επιπλέον παράθυρο. Ακόμα, αυτό το πολυτελές δωμάτιο διαθέτει μια χτιστή ντουζιέρα σε στυλ σπηλιάς, ντους ψιλής βροχής και πολλές ανέσεις.

 Ανακαλύψτε άλλα Δωμάτια

Superior Δίκλινα δωμάτια

Τα superior διπλά δωμάτια περιλαμβάνουν μεγάλο χτιστό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα, ιδιωτική βεράντα με αναπαυτικές ξαπλώστρες τραπέζι και καρέκλες.

Τρίκλινα δωμάτια

Τα Τρίκλινα δωμάτια περιλαμβάνουν μεγάλο διπλό χτιστό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα συν ένα μόνο χτιστό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα σε ενιαίο άνετο χώρο με ιδιωτική βεράντα.

Δωμάτιο Deluxe

To Deluxe δωμάτιο βρίσκεται στον επάνω όροφο. Διαθέτει μεγάλη (25 τ.μ.) γωνιακή βεράντα με ξαπλώστρες καρέκλες και τραπέζι με πανοραμική θέα στην Θάλασσα και στο ηλιοβασίλεμα.