Καλωσήρθατε

Το πολυτελές συγκρότημα δωματίων και σουιτών μας στη Μήλο, αυτό το διάσημο και ρομαντικό νησί της Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα στο γραφικό χωριό της Πολλώνιας.

Βραβεία

Ήταν αρχές 2000 όταν αποφασίσαμε να αντικαταστήσουμε το παλιό αρχοντικό των παππούδων μας. Το σπίτι είναι ολόκληρη η παιδική μας ηλικία που έχει μαγευτεί από τη θάλασσα, τα κύματα και την ανατολή και τη δύση του ηλίου που χρωματίζουν το τοπίο με τέτοιο τρόπο που και οι πιο ταλαντούχοι ζωγράφοι θα ζήλευαν τον δημιουργό τους, την μητέρα φύση. Έτσι, αποφασίσαμε να μοιραστούμε αυτήν την εμπειρία με εσάς.

 

certificate-excellence
rated-excellent

Διαμονή

Τα δωμάτια και οι σουίτες μας είναι ιδανικές για στιγμές χαλάρωσης που ωστόσο περιβάλλονται από μια αίσθηση ρομαντισμού.

Παροχές

Ο βασικός μας στόχος είναι να σας παρέχουμε μια αυθεντική φιλοξενία με όλες τις ανέσεις ενός πολυτελούς καταλύματος, σε μια αποκλειστική τοποθεσία που περιβάλλεται από παρθένα φύση που μόνο λίγα καταλύματα στον κόσμο διαθέτουν.

Η Μήλος

Η ηφαιστειακή προέλευση του εδάφους της Μήλου έχει χαρίσει στο νησί παραλίες που κόβουν την ανάσα με την άγρια ομορφιά τους, και το μέρος είναι ιδανικό για όλα τα γούστα.

Τα Πολλώνια

Τα Πολλώνια αποτελούν πόλο έλξης των ταξιδιωτών χάρη στη φυσική ομορφιά.