Πολυτελής διαμονή στα Πολλώνια της Μήλου - Tania Milos

Καλωσήρθατε

Το TaniaMilos βρίσκεται στο παραθαλάσσιο γραφικό χωριό των Πολλωνίων, στο μαγευτικό νησί της Μήλου. Πρωτεύον μέλημα μας είναι η εκπλήρωση κάθε προσδοκίας σας. Απολαύστε τις παροχές μας με θεά στο αιγαιοπελαγίτικο φως που ανάλογα την ώρα είτε βαφεί εκτυφλωτικά γαλάζια τα νερά είτε τα χρωματίζει χρυσαφένια και ο ουρανός- καμβάς να ζωγραφίσετε τα όνειρά σας -τις διακοπές σας -και να φύγετε με τις αποσκευές σας γεμάτες αναμνήσεις.

Online Κράτηση
Αναζήτηση

Βραβεία

tania-awards

Διαμονή

Στο TaniaMilos σας περιμένουν πολυτελή δωμάτια και μια σουίτα, ιδανικά για ζευγάρια. Όλα διαθέτουν ιδιωτική βεράντα με απεριόριστη θέα στο Αιγαίο .Κυρίαρχη αίσθηση στο χώρο και στη σχέση μας μαζί σας είναι η φιλοξενία και η ζεστασιά που είναι το αποτέλεσμα αλλά και το κίνητρο των προσπαθειών μας.

Παροχές

Ο βασικός μας στόχος είναι να σας παρέχουμε μια αυθεντική φιλοξενία με όλες τις ανέσεις ενός πολυτελούς καταλύματος, σε μια αποκλειστική τοποθεσία που περιβάλλεται από παρθένα φύση που μόνο λίγα καταλύματα στον κόσμο διαθέτουν.

Η Μήλος

Η ηφαιστειακή προέλευση του εδάφους της Μήλου έχει χαρίσει στο νησί παραλίες που κόβουν την ανάσα με την άγρια ομορφιά τους, και το μέρος είναι ιδανικό για όλα τα γούστα.

Τα Πολλώνια

Τα Πολλώνια αποτελούν πόλο έλξης των ταξιδιωτών χάρη στη φυσική ομορφιά.